Benvinguts a la pàgina web del

CEIPIESO Son Quint

 

L'Escola-Institut Son Quint és un  centre d'educació Infantil, Primària i ESO, en l'actualitat compta amb una línea d'ensenyament. Es mou dins el marc legal que prescriu la igualtat en drets de tots els ciutadans davant l'administració de l'Estat (central i Autonòmic).

El nostre centre està obert a tothom. Rebutja qualsevol discriminació i treballa perquè en el si de la comunitat tothom sigui acceptat amb les seves diferències. Ens manifestam respectuosos amb totes les ideologies, sense proselitisme i sectarisme.

Som una centre aconfesional que respecta totes les religions, sense adoptar posicions religioses o atees, sinó de respecte envers les creences i tradicions de cada persona.

 

Història del Projecte

En el nostre temps ens envolten les noves tecnologies  i són vehicle per a moltes relacions. Teníem la necessitat de crear un espai on trobar-nos tots els membres de la comunitat educativa de l'Escola-Institut Son Quint i que  fos una finestra oberta per donar-mos a conèixer a tothom.

 

Noticies importants

12---Son-Quint

Informacions curs 2018-2019

    Ubicació de l'alumnat:
  • Edifici c/ LlacEnol: alumnes Ed. Infantil
  • Entrada principal c/ Catalina March: de 1r a 6è de Primària i ESO

Ubicació

PRIMÀRIA i ESO Catalina March, 4 Son Rapinya 07013 Palma de Mallorca. ------------------------ ED. INFANTIL Llac Enol s/n Son Rapinya 07013 Palma de Mallorca

Horari de secretaria

9:00 a 9:30h i de 13:30 a 14:00h de dilluns a divendres.

Contacte

Tel.: 971792019 i fax.:971793219

e-mail: ceipiesosonquint@educaib.eu

Novetats

Directiva UE de Privacitat